NOVINKY

arr3Udírny pro každéhoPřipravujeme pro Vás světovou novinku v uzení. Automatická udírna jejíž produkty jsou zdravější a... arr3NOVÉ produkty SvítilenV posledním půl roce jsme prováděli testy svítilen dodavatelů z celého světa. Nyní jsme zajistili... arr3Vyzkoušejte si noční viděníMáte možnost vyzkoušet špičkovou technologii nočního vidění firmy ATN. Jsou připraveny přístroje... arr3Libela na vyvážení zbraněMáme pro Vás tolik žádaný doplněk pro přesnou střelbu. Montáž Weaver nebo Dovetail 11mm(malorážky).... arr3Služba pro lovce a střelceKe každému puškohledu jednodílná duralová montáž zdarma. Pokud dovezete pušku provedeme Vám odbornou...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena pro Vás 4 600 Kč
Cena pro Vás 3 000 Kč
Cena pro Vás 690 Kč

KONTAKTY

HTrade - Jitka Horáková
Mužíkova 1792
500 08 Hradec Králové
tel: +420 732 348 263
info@lesapriroda.cz
IČO: 76660575

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena pro Vás 3 600 Kč
Cena pro Vás 2 250 Kč
Cena pro Vás 849 Kč

ANKETA

Popužíváte platební karty na nákupy na internetu?

ANO ANO 39% NE NE 21% 20% 20%

 

NajduZboží.cz


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů